top of page

WHAT PEOPLE SAY

Koos van Dael

Het is prettig om klant te zijn bij SLH. Bij Berry ben ik altijd welkom, krijg ik kundig advies en zijn mijn wensen en situatie leidend. Dat vind ik fijn.

Daar heb ik graag een ritje naar Groesbeek voor over.

Ramon Aldehoven

Ik heb een racefiets gekocht bij SLH bikes. Daar ben ik professioneel geholpen met de keuze maken van het juiste frame en benodigde af-montage delen. Tevens heb ik een fietsmeting laten uitvoeren om goed op de fiets te zitten. Dit is ook vakkundig uit gevoerd doordat hij zijn wielerervaring hierin meeneemt.

Wijnand Derksen

SLH Bikes in Groesbeek, een bikeshop waar de klant centraal staat. Al ruim 10 jaar komen wij er en sinds vier jaar worden onze kinderen met raad en daad bijgestaan door Berry. Beide rijden met veel plezier op zijn huismerk LEGANO. Sinds 2018 is dit een full carbon frame afgeleid van Ridley Noah. Terwijl wij, onder het genot van een kopje koffie, van afstand de fietsmeting volgen krijgen de kinderen alle aandacht en wordt de meting tot in detail besproken. Eerlijk advies, goede service en nuchterheid met een enorme passie voor het wielrennen maken SLH Bikes voor ons het verschil. 

bottom of page