top of page

FIETSMETING

Fietsmeting Groesbeek is een dienst van SLH Bikes Groesbeek, al jaren verzorgen wij dynamische fietsmetingen en positioneringen op afspraak en tijdens de aflevering van een nieuwe fiets die bij ons is aangeschaft.

 

De dynamische fietsmeting vindt plaats op de tacx direct drive fietstrainer, waar je een redelijke inspanning op moet leveren, alvorens de meting verricht wordt. Bij deze manier van meten wordt rekening gehouden met factoren zoals: lichaamsklachten, leeftijd, gewicht, lichaamsbouw, bovenbeenlengte en doelstellingen. Deze mening stelt ons in staat de fiets optimaal af te stellen.

 

Wij zijn BIKEFIT en Torke Cycling advanced foot correction & pelvic asymmetry gecertificeerd en maken gebruik van veel kennis die de afgelopen 16 jaar zijn opgedaan. Daarnaast hebben wij in samenwerking met Han Jager van JagervanderKamp Fysiotherapie Nijmegen en Osteopaat Ramon van Haalen van AdFontes osteopathie dit meetsysteem opgezet. Dit meetsysteem zorgt ervoor dat je met veel plezier, blessurevrij kunt fietsen. Daarnaast maken wij gebruik van meetgereedschappen die we aangeschaft hebben bij het instituut BIKEFIT in Amerika en zelf hebben ontwikkeld.

Dit is onder andere het frame in-meetapparaat, met dit apparaat kunnen we alle frame maten van verschillende merken perfect nabootsen in zowel hoeken als lengte en hoogte maten. Het in-meetapparaat wordt ingesteld naar de geometrie van het frame en er wordt een snelle dynamische fietsmeting uitgevoerd.

 

Uit deze resultaten zal blijken of het type en merk bij je past, vanuit hier kun je overgaan tot de koop van de desbetreffende fiets. Nadat de fiets in je bezit is, kun je een uitgebreide dynamische fietsmeting laten uitvoeren.

PAKKETTEN:

  • Reguliere dynamische fietsmeting: € 125,-

  • Reguliere dynamische fietsmeting inclusief Advanced Foot Correction met Currex zolen: € 175,- of met Gebiomized zolen:       ​​€ 225,-

  • In-meetpakket exclusief zolen: 

  •        € 75,- voor het inmeten           

  •        € 115,- voor de dynamische fietsmeting            

  •        € 35,- korting op dynamische fietsmeting indien ingemeten

inmeetapparaat%204_edited.jpg
IMG_6549.HEIC

WAAROM EEN METING?

Mensen hebben vaak klachten die meestal gerelateerd zijn aan een verkeerde positie op de fiets zoals: nekklachten, tintelende vingers, rugklachten, knieklachten of het niet kwijt kunnen van energie en kracht op de fiets.

 

Door gebruik te maken van de normen die door wetenschappers ontwikkeld zijn, voor een goede fietspositionering en onze jarenlange ervaring kunnen we jou zo op de fiets zetten dat je met veel plezier kunt genieten van de mooie wielersport.

 

Wil jij meer weten over hoe dit in z’n werk gaat? Neem dan contact met ons op, dan nemen we je graag mee in de vele stappen. 

CONTACT

Je kunt contact met ons opnemen voor een afspraak.


Telefoon: (+31)(0)643549407
Email:     info@slh-bikes.nl

bottom of page