OVER ONS

SLH Bikes Race en ATB fietsen, maatwerk voor de recreant en wedstrijdrenner is opgericht in 2006 en wordt geleid door Berry Roelofs. 

​ 

SLH Bikes is een fabrikant van LEGANO race/ATB fietsen en frames en officieel dealer van Ridley, Eddy Merckx en Felt Bikes uit Groesbeek met een eigen inzicht waaraan een racefiets en ATB moet voldoen om er voor te zorgen dat de klant het maximale uit zijn fiets kan halen. Deze klant kan een wedstrijdrenner zijn op topniveau of een sportief recreant die duurzaamheid en comfort belangrijk vindt. 

​ 

Hoe bereiken we dit? In een gesprek vooraf onder het genot van een kop koffie proberen we te achterhalen wat de doelstellingen zijn van de klant en wat deze van ons verwacht. In dit gesprek komen de volgende punten onder de aandacht. 

  • Design en kleur van de fiets. De klant heeft bij SLH Bikes twee mogelijkheden, er kan gekozen worden uit een bestaand design of we bepalen samen een design uit het aanbod van de lakker en de kleur, de keuze hierin is erg groot. 

  • Opbouw fiets. In samenspraak met de klant wordt bepaald, afhankelijk van zijn doelstelling en budget, met welke onderdelengroep en wielset de fiets verder wordt afgemonteerd. 

  • Fietspositionering. Meestal is het zo dat als je je nieuwe fiets gaat ophalen, de verkoper je naast je nieuwe fiets zet, schuift wat met het zadel en zegt: zo moet het lukken. Als je je maatwerkfiets bij SLH Bikes komt ophalen moet je je complete fietskleding en schoenen meebrengen. Dan begint ons werk pas. Op een speciale bank wordt je fiets geheel aan de renner, afhankelijk van zijn doelstelling, getuned. Schoenplaatjes, zadelhoogte, terugstand zadel, stuurbreedte enz., enz. worden dan bepaald. Daar zijn we gemiddeld 1,5 uur mee bezig. Elke klant die met een fiets van SLH Bikes de deur uit gaat kan er zeker van zijn dat zijn fiets perfect past. 

​ 

Al deze adviezen, service en extra tijd kosten de klant niets extra en zijn inbegrepen in de prijs van de complete fiets. Wij maken gebruik van onze jarenlange ervaring in de wielersport, in zowel de race als de ATB wereld. Het merk Legano bestaat sinds 2009 en heeft in de jaren veel innovaties doorgemaakt, tevens zijn we omringd door veel mensen en leveranciers in de tweewielerbranche, die vanuit hun verleden als profwielrenner of wedstrijdrenner veel kennis en ervaring hebben opgedaan. Ook door zelf als actief renner deel te nemen aan wedstrijden wordt daar de nodige informatie nog steeds opgedaan.